Messer – kundetæller, tilfredshedsundersøgelse m.m.

Messer/udstillinger vil opnå værdi ved følgende løsninger:

Kundetæller.Tælleudstyr FOCUS HANNIBAL Gennem tælling af kunder vil der blive skabt overblik over tilstrømningen til messen/udstillingen. Tælling ved områder vil afdække det enkelte områdes tiltrækningsevne. Det vil også kunne afdækkes hvor i området kunderne primært færdes samt hvornår de ankommer og forlader stedet. Tællinger kan udføres både indendørs og udendørs. Målet er at fastholde en stor og voksende tilstrømning til messen/udstillingen.

 

Tilfredshedsundersøgelse m.mOpinion Plus versioner FOCUS HANNIBAL. Anvendes til løbende måling af kunders oplevelse på messen generelt eller for enkelte områder. Målet er at fastholde en høj kundetilfredshed og kundeloyalitet.

 

SensGuard sensor

Overvågning. Stop tyveri fra udstillingen m.m. Sensoren opsættes trådløst, og kan sættes overalt, hvor der er behov for overvågning – selv på svært tilgængelige steder. Sensoren vil være oplagt at bruge når udstillingen i perioder er ubemandet eller i nattetimerne m.m.

 

Business Intelligence.FOC US HANNIBAL Business Inteligence Samling af ovenstående relevante data for at skabe overblik og indsigt som grundlag for afgørende beslutninger. Målet er at tage de rigtige beslutninger for at sikre en stor og voksende tilstrømning til messen.

Tilmelding til FOCUS HANNIBAL nyhedsbrev

Kontakt os for en dialog om hvordan vi kan hjælpe med at komme igang.

FOCUS HANNIBAL
Bakkevej 3
4684 Holmegaard
Tlf.: +45 2392 8545
Mail: hannibal@focushannibal.dk

Lukket for kommentarer.