Dørtæller

Har du brug for en dørtæller? Her hos Focushannibal.dk har vi flere års erfaring med dørtælling i mange forskellige brancher, og vi står også klar til at hjælpe dig. I vores sortiment har vi et stort udvalg i forskellige dørtællere både til indendørs og udendørs brug.

Dan grundlag for vækst med en dørtæller

dørtællerVia måling af din kundestrøm, kan der dannes grundlag for faktabaserede beslutninger om blandt andet forretningens arbejdsplanlægning, eventplanlægning med videre. Dørtællere er oplagte at gøre brug af i butikker, storcentre forlystelsesparker med videre.

Dørtælling til store og små behov

Hos Focushannibal.dk hjælper vi både større og mindre virksomheder med at blive klogere på deres kunder gennem dørtælling. Vi har både kunder med flere dørtællere og kunder med en enkelt dørtæller. Der findes et hav af forskellige dørtællere – nogle mere avancerede end andre. Nogle kan lave heatmaps og fortælle dig, hvor de kolde og varme områder er i din forretning, og tæller “blot” hvor mange der kommer ind og ud af. Vi står klar til at være din samarbejdspartner, når det kommer til dørtælling.

Vil du vide mere?

Vil du gerne vide mere om dørtælling, eller ønsker du et gratis og uforpligtende tilbud? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os. Dette kan enten ske via kontaktformularen i højre side eller ved at ringe til Kim på 2392 8545.

 

 

Lukket for kommentarer.