Stop tyveri fra butiksmontre?

SensGuard sensorMedierne viser løbende trick-tyves uhæmmet jagt på hurtige kontanter eller varer (smykker m.m.), der efterfølgende kan sælges. Det er dagligdag mange steder, og det er svært at undgå. Vi er i gang med at lancere en sensor, som kunne anvendes til at overvåge f.eks. glasmontre, pengekasser eller døre.

Sensoren opsættes (dobbeltklæbende tape) trådløst, og kan sættes overalt, hvor der er behov for overvågning – selv på svært tilgængelige steder. Sensorens detektionsområde er på ca. 4 cm. fra sensoren, så den er målrettet specielle områder, som ikke ønskes berørt/åbnet uden opsyn. Sensoren vil være oplagt at bruge i åbningstiden, f.eks. i en smykkebutik med aflukkende smykkemontre, i en biludstilling med meget værdifulde biler eller på et museum hvor udstillingen ikke må røres.

Kontakt os gerne for demonstration eller yderligere information. Se evt. vores tilbud på en startpakke her

Tyverialarm ved hjælp af trådløse bevægelsessensorer.

SensGuard enheder

Det enkle, effektive og trådløse system består af 4 forskellige enheder.

  1. SensGuard Sensor LR. En optisk sensor I en zone. Der kan være op til 20 sensorer pr. Zone. Batterilevetid 5 år, trådløs rækkevidde op til 150 m.
  2. SensGuard Alarm Collector X1 LR. Alarm modul, understøtter 200 sensorer i op til 10 zoner, USB / 5V DC, ingen hukommelse.
  3. SensGuard Alarm Collector X2 LR. Alarm modul, understøtter 200 sensorer i op til 10 zoner, USB / 5V DC, hukommelse 200 dage. Intern Li-ion batteri til brug, når strømforsyning er afbrudt.
  4. SensGuard Fjernbetjening RC1. Fjernbetjening gør det muligt at låse / åbne, og deaktivere alarm. Der kan kobles op til 10 fjernbetjeninger pr. zone. Batterilevetid 5 år.

SensGuard sensor

Download folder om SensGuard her.

Tilmelding til FOCUS HANNIBAL nyhedsbrev

Kontakt os for en dialog om, hvordan vi kan hjælpe med at komme igang.

FOCUS HANNIBAL
Bakkevej 3
4684 Holmegaard
Tlf.: +45 2392 8545
Mail: hannibal@focushannibal.dk

Vi forhandler også andre sikkerhedsprodukter:

  • Tilfældig udtrækning af personale for kontrol via videoregistrering for at reducere butikssvind.
  • Tailgating – når flere personer går ind, hvor der kun må gå én ind ad gangen.
  • Automatisk dørkontrol.
  • TV-overvågning.
  • Tyverialarm ved hjælp af TV-overvågning og bevægelsessensorer.
Bookmark permalink.

Lukket for kommentarer.