Træk et nummer automat

Skal du bruge et køsystem eller en “træk et nummer automat”? Så er du landet på den helt rette hjemmeside. Her hos Focushannibal.dk har vi nemlig stor erfaring med opsætning, drift og salg af kønummersystemer.

Flere og flere detailforretninger, madsteder med videre er begyndt at gøre brug af “træk et nummer automater”, og det er der en klar grund til. Det kan nemlig være med til at øge kundetilfredsheden i forretningen, og går dine kunder ud af din butik med en god oplevelse, er chancen for at de kommer igen rigtig stor.

Ydermere så giver et køsystem samtidig mulighed for, at dine kunder kan gå rundt i din forretning, mens de venter på at blive betjent. Dermed kan de altså se nogle af de andre varer i dit sortiment, mens de venter. Dette kan føre til mersalg.

Stort udvalg i træk et nummer automater

træk et nummer automat

Hos Focushannibal, der er en del af Motivas, fører vi et stort udvalg i køsystemer og “træk et nummer automater”. Vi tilbyder både systemer til større og mindre butikker i forskellige prisklasser. Vi har både mere moderne systemer, ligesom vi har helt traditionelle systemer, der består af en automat og en skærm. Ønsker du mere innovative og moderne systemer, kan vi blandt andet tilbyde nummertrækning via dine kunders smartphone.

Kunne du tænke dig at vide mere omkring, hvad vi kan tilbyde inden for træk et nummer automater og køsystemer? Så udfyld kontaktformularen her på siden eller ring til Kim på 2392 8545. Vi står klar til at være din samarbejdspartner, når det kommer til køsystemer.

 

Lukket for kommentarer.